CaterCorp Kantiner
– En total løsning

Kantinedrift

Kantine med fokus på bæredygtighed, medarbejdertrivsel og højt gastronomisk niveau. Ønsker I driften af jeres kantine udliciteret eller søger i blot en ny leverandør?

Så ring eller skriv gerne til os, og hør nærmere om de muligheder vi kan tilbyde jer

Lad os håndtere de glæder og udfordringer, der er ved driften af en kantine, og sammen skabe den værdi, I kan tilbyde jeres medarbejdere og gæster i huset.

Gør det I er gode til, og som I synes er sjovt, så gør vi vores, og sørger for en professionelt styret og gennemsigtig drift af jeres kantine.

  • Vi løser alt fra morgenmad, frokost, mødeforplejninger, events og kaffeløsninger.
  • Vi står for personalet, den gode trivsel og uddanner løbende.
  • Vi står for udvikling og optimering af den oplevelse, det er dagligt at komme i kantinen.
  • Vi står for leverandørkontakt, rengøring, egenkontrol og kontakt med fødevarestyrelsen.
  • Vi arbejder med ”åbne bøger”, hvor rammerne for budget og økonomi aftales, og overholdes.
  • Vi arbejder vedholdent mod de mål og resultater, som vi definerer og skaber sammen, som eksempelvis et økologimærke eller en kantinenominering.

Derudover vil vi kunne tilbyde løsninger med servicesalg og take away til virksomhedens ansatte, som f.eks. mad-med-hjem-mulighed

Her tilbydes, at de hjemmeproducerede produkter og gastronomiske oplevelser, der skabes i kantinen, kan bringes med hjem og nydes med familien.

I et fælles samarbejde finder vi den løsningsmodel, der fungerer bedst for alle parter, med de målsætninger I har til kvalitet, bæredygtighed og sundhed.

Vil I vide mere, så kontakt os her