Sæsonens Favoritter: Vores Forårsmenu er Landet

Foråret har en særlig energi. Dagene bliver længere, lyset vender tilbage, og vi begynder at længes efter noget lettere – både i kroppen og på tallerkenen. Derfor har vi hos CaterCorp ladet os inspirere af årstidens friske råvarer og udviklet en ny sæsonmenu, hvor smag og sanselighed går hånd i hånd.

Menuen er skabt med fokus på rene, grønne noter og syrlige kontraster, der vækker appetitten – og humøret. Det handler ikke om at overraske med skæve kombinationer, men om at få enkle råvarer til at stå knivskarpt

“Vi ville skabe en menu, der føles som sol på huden og blomster i håret –
uden at miste den høje kvalitet, vores kunder forventer.”
– Jannik Hartvig, Køkkenchef

Udpluk fra menuen inkluderer:

  • Citronmarineret kylling med sukkerærter og frisk myntesalat
  • Grillede gulerødder med rygeostcreme og urtepesto
  • Langtidshævet foccacia med sort sesam og flagesalt
  • Lemon curd tærte med sprød mandelbund og flødeskum

Mad til både firma og familie

Uanset om du skal afholde en konfirmation, et bryllup eller et firmaarrangement, er menuen fleksibel. Vi kan tilpasse både retter, portionsstørrelser og leveringsform efter dine behov – og vi rådgiver dig gerne, så du får en løsning, der matcher både smag og budget. Forårsmenuen fås som både buffet og anrettet menu, og kan kombineres med vores øvrige cateringmuligheder. Det giver mulighed for at sammensætte en helt unik oplevelse, uanset anledning.

Sæsonens råvarer – fra jord til bord

Hos CaterCorp arbejder vi tæt sammen med lokale leverandører og prioriterer sæsonens udbud. Det betyder ikke kun friskere smag – det betyder også, at vi støtter op om bæredygtig madproduktion og kortere vej fra jord til bord. Forårsmenuen er ingen undtagelse: Den bygger på råvarer, der er i sæson netop nu. Vi tror på, at god mad begynder med respekt for det naturlige.

Eksempel på ugemenu

Varm ret
Krydret kalveculotte med ristede pommes rissollées og whiskysauce.

 

Grøn salat
Grønne salater med agurk, quinoa, forårsløg og feldsalat.

 

Fyldig salat
Honningbagte gulerødder med rød spidskål, marinerede tyttebær og friske urter.

 

Dagens Valgfri (Fisk)
Bagt laks med krydderurtesalat, citron og purløgsdressing.

Klassisk pålæg
Lun leverpostej med svampe og ristet bacon.

 

Kreativt pålæg
Paprikakalkun med piment d’Espelette creme og grillede peberfrugter.

 

Hjemmebagt rugbrød

Hjemmebagt surdejsbrød

Dansk smør

Varm ret m. tilbehør
Dansk bøf med bløde løg, skysauce og nye kartofler.


Let sæsonsalat
Spæde salater med marinerede majs, birkes, skalotteløg og krydderurter.


Fyldig sæsonsalat
Salat med nye selleri, persillerødder, sorte bønner, vinaigrette og karse.


Dagens Valgfri (Ost)
Engelsk cheddar, fransk brie og dansk Vesterhavsost med tilbehør og kiks.

Klassisk pålæg 
Kogt og røget hamburgerryg med italiensk salat og brøndkarse.

 

Kreativt pålæg
Røget oksespegepølse med grove pickles, persille og peberrod.

 

Hjemmebagt rugbrød


Hjemmebagt surdejsbrød

Hjemmelavet dressing

Dansk smør

Varm ret m. tilbehør
Kyllingebryst i mild sennepssauce med krydrede ris og frisk peberfrugt.

 

Let sæsonsalat
Revet squash med mizunasalat, purløg og citronbagt porre.

 

Fyldig salat
Fuldkornspasta i marinade med bagte cherrytomater, basilikum, ristede kerner og parmesan.

 

Dagens Valgfri (Dagens Delikatesse)
Confiteret bryst af gris med rosmarin, rødbede og mørk malt.

Klassisk pålæg 
Hjemmelavet rullepølse med persille, sky og løg.

 

Kreativt pålæg
Kyllingepålæg ”Provence” med urtecreme, middelhavsurter og cornichons.

 

Hjemmebagt rugbrød

Hjemmebagt surdejsbrød

Hjemmelavet dressing

Dansk smør

Varm ret m. tilbehør
Italiensk inspireret kotelet i fad med fuldkornspasta, olivenolie og friske middelhavsurter.

 

Let sæsonsalat
Ærtesalat med salatløg, ærtespirer, creme og grøn spinat.

 

Fyldig sæsonsalat
Grov salat med blackeyed peas, tomater, mozzarella, balsamico, rødløg og basilikum.

 

Dagens Valgfri (Dagens Kage)
Mørk chokoladekage med ganache og mørke bær.

Klassisk pålæg 
Hjemmelavet roastbeef med egen remoulade, ristede løg og høvlet peberrod.

 

Kreativt pålæg
Italiensk mortadella med creme og grofthakkede nødder.

 

Hjemmebagt rugbrød


Hjemmebagt surdejsbrød

Hjemmelavet dressing

Dansk smør

Varm ret m. tilbehør
Mexicanske tacos med krydret oksekød, guacamole og creme fraiche.

 

Let sæsonsalat
Hjertesalat med majs, peberfrugt og radisespirer. 

 

Fyldig sæsonsalat
Spidskål med æble, hakket purløg og sød sennepsmarinade.

 

Dagens Valgfri (Den Lille Lune)
Fiskefilet med hjemmelavet remoulade og frisk citron.

Klassisk pålæg 
Æg med rejer, dild og hjemmepisket mayo.

 

Kreativt pålæg
Kogt og røget skinke med vores egen sommersalat.

 

Hjemmebagt rugbrød

Hjemmebagt surdejsbrød

Hjemmelavet dressing

Dansk smør

Priseksempler

Priserne er baseret på levering mandag-fredag

Indhold: Varm ret med tilbehør, 2 slags pålæg, let salat, fyldig salat, Dagens Valgfri*, hjemmebagt rugbrød, hjemmebagt surdejsbrød, smør og dressing


*= Vælg mellem: Fiskefad, Dagens Delikatesse, Den Lille Lune, 3 slags oste, Kage. Der kan varieres vilkårligt gennem ugen efter nærmere aftale.


Virksomhed med
10-24 ansatte

54,00 kr.
pr. person pr. dag + levering

Virksomhed med
25-49 ansatte

53,00 kr.
pr. person pr. dag + levering

Virksomhed med
50+ ansatte

52,00 kr.
pr. person pr. dag + levering
entrance-logo